Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@00:40:35 GMT

بیتکوین در آستانه ثبت رکورد قیمتی جدید

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۲۶۹۲

بیتکوین در آستانه ثبت رکورد قیمتی جدید

بیتکوین در ادامه رکوردزنی‌های خود وارد کانال ۶۳ هزار دلاری شد.

به گزارش ایسنا به نقل از کوین تلگراف، هنوز ۱۰۰ روز از زمانی که قیمت بیتکوین پس از دور تازه ممنوعیت‌های اعمالی چین نصف شد و به ۳۰ هزار دلار رسید نگذشته است که این ارز بار دیگر در آستانه ثبت یک رکورد تاریخی جدید است.

ویلی وو- تحلیلگر رمزارز‌ها گفت: حرکت چین علیه استخراج کنندگان بیتکوین بیشتر یک تاثیر منفی موقت روی بازار داشت، اما گمان نمی‌کنم بتواند مسیر تاریخ بیتکوین را عوض کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اوج دوره ممنوعیت چین شاهد بودیم که در نتیجه توقف فعالیت استخراج کنندگان چینی، ضریب سختی شبکه بیتکوین نصف شد و قیمت‌ها به شدت ریزش کرد، اما این ممنوعیت خیلی هم به ضرر شبکه استخراج نشد چرا که این شبکه امروز بیش از هر زمان دیگری متنوع است و در سراسر جهان گسترش یافته است.

قیمت بیتکوین در رالی قیمتی دو هفته اخیر خود از محدوده ۴۴ هزار دلار به ۶۳ هزار دلار رسیده و با توجه به ورود سنگین سرمایه جدید انتظار می‌رود که بیتکوین موفق شود رکورد قیمتی قبلی خود را بشکند و وارد کانال ۶۴ هزار دلاری شود. برخی از معامله گران از بیتکوین ۸۰ هزار دلاری خبر می‌دهند و افراد خوش بین‌تر چشم به بیتکوین ۱۰۰ هزار دلاری دوخته اند هر چند که عده‌ای نیز معتقدند به دنبال هر صعود سنگین یک ریزش سنگین نیز خواهد آمد.

برخلاف چین، دولت آمریکا تاکنون هیچ موضع گیری علنی در قبال رمزارز‌ها نداشته است. پس از آنکه رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد این نهاد قصدی برای ممنوعیت رمزارز‌ها ندارد، خبر صدور مجوز برای فعالیت اولین صندوق سرمایه گذاری مبتنی بر بیتکوین در بورس آمریکا به یک پیشران نیرومند برای صعود بیتکوین تبدیل شده است. هنوز مشخص نیست که مقامات بانک مرکزی اروپا که پیشتر انتقادات تندی را علیه بیتکوین بیان کرده بودند، پس از موضع اخیر آمریکا تغییر عقیده خواهند داد یا خیر.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بیت کوین ارزهای دیجیتال هزار دلاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • شکست‌ناپذیران؛ بایرلورکوزن و ژابی آلونسو در آستانه شکستن رکوردی 59 ساله
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • جریمه سنگین ویسی در آستانه بازی با تراکتور؛ مدیرعامل باشگاه: حقمان را پس می‌گیریم
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی/ گانتز: شانس توافق کاهش یافت
  • 12 قهرمانی در لیگ؛ داوید آلابا در آستانه رسیدن به رکورد تاریخی رایان گیگز
  • فیلم| نخستین گام برای ممنوعیت حمایت از فلسطین در آمریکا
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • فیلم/ نخستین گام برای ممنوعیت حمایت از فلسطین در آمریکا
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد